Over de auteur
Hallo ! Ik ben Steven Cnudde en sinds mijn 5e geboeid door alles wat wiskundig denken betreft.
Ik studeerde wiskunde aan de UGent en stond nadien meer dan 9 jaar in het middelbaar onderwijs en bouwde 1,5 jaar mee aan de startup van Vlinderwijs kleuter- en basisschool.

Mijn creatieve geest motiveerde me toen reeds om eigen cursussen te schrijven, die door de studenten positief verwelkomd werden.
In deze wereld waar de technologische evolutie razend snel gaat, is mijn idee: wiskunde mag boeiend, leuk en op maat van het individu zijn en zoveel mogelijk verbonden met de rest van het leven.

In deze site integreren we holistisch denken, beide hersenhelften. Analyse en genieten, logisch denken en plezier. Door muziek en beeld zoveel mogelijk te verbinden met de abstracte wereld van wiskunde. En de nieuwe ontdekkingen van de wetenschap te verzamelen onder de rubriek wetenschap bij online lessen.
Een site dus waar kinderen en jongeren wiskunde kunnen ontdekken en zoveel andere aspecten van het leven en de wereld.

Ik coach ook volwassenen, jongeren en gezinnen. Dit aanbod kan je vinden op Levenswonder.be. Ik ben ook mede-oprichter van Harteklop, een muziekschool op jouw maat en jouw tempo.

Indien je mij wenst te contacteren, kan dat via steven@levenswonder.be of 0472 46 86 86.

It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it
Aristoteles
Stuur jouw vraag !
Heb je een vraag waar je een antwoord op wenst? Stuur je vraag naar ons door. We maken elke week een nieuwe oefening met antwoord, dus misschien is het jouw vraag wel die we behandelen.
INSPIRATION & INFO
Steven Cnudde
steven@levenswonder.be
0472 46 86 86
Levenswonder bvba
Trimpont 5
9690 Everbeek
Nieuw: leertools met uitleg!

Bij veel lessen vind je rechts een blok met leertools die je kan gebruiken bij de leerstof.

Je vindt de pagina met uitleg hier.

Inspiratie voor school! Ron Clark Academy = LEVEN
Give me a voice - een hartlied voor kinderen
The Golden Key

The golden ratio is the golden thread that weaves its way through the tapestry of creation; uniting diverse and contrasting elements into a harmonious whole.www.sacredgeometry.com.au

Posted by Jonathan Quintin Art on Thursday, November 15, 2012